Maand: januari 2017

Afvallen na zwangerschap met Personal Trainer

Je hebt de zwangerschap net achter de rug, je zit lekker in je vel maar je wilt toch graag wat kilo’s verliezen en weer fit worden. Maar nu je dus net trotse moeder bent geworden, is het wel belangrijk dat je flexibel kunt zijn in je sporten, dat je wellicht snel naar huis moet als het echt nodig is en dat je toch de juiste begeleiding krijgt om zo efficiënt mogelijk te sporten. Dit kan met een personal trainer!

Een personal trainer helpt je onder meer met het afvallen, fit worden en je conditie verbeteren. Een personal trainer stelt een persoonlijk plan voor je samen, in dit plan vind je zowel het sporten als de voeding terug. Dit is dus een soort rode draad. Maar is een personal trainer wel interessant als je net bent bevallen? Ja! Personal trainers weten hoe je efficient kunt trainen, welk voedingspatroon je het beste aan kunt houden en denken mee in jouw situatie. Kan je pasgeborene de komende week bijvoorbeeld niet naar opa en oma? Dan plannen we gewoon een andere dag in.

De personal trainers van Duthler Personal Training denken graag met jou en jouw situatie mee, want we begrijpen dat je als je net moeder bent geworden heel veel aan je hoofd hebt. We stellen een strak, doch flexibel plan voor je op. Heb je deze week volop de tijd? Dan kunnen we wellicht drie keer trainen, of toch niet? Dan plannen we de sessie gewoon opnieuw in. We hebben speciale oefeningen waarmee je jouw lichaam weer zo snel mogelijk in conditie krijgt, zoals voor de bevalling. Neem ook een kijkje bij ons afvallen Eindhoven programma.

Wij werken vanuit de Basic-Fit in Eindhoven, Stadionplein 2 in het Philips Stadion. Dit is erg centraal gelegen en dus goed en snel bereikbaar. Zo is ook de reistijd geen excuus meer om niet te gaan trainen!

Duthler Personal Training krijgt van haar klanten gemiddeld een 9.5/10 gebaseerd op 15 stemmen (Bekijk reviews)