Afslanken Eindhoven

Duthler Personal Training is specialist in het helpen bijafslanken in de regio Eindhoven. Wil je afslanken in Eindhoven en de regio? Dan ga je naar Duthler Personal Training uit Eindhoven. Met onze persoonlijke aanpak bereiken we samen jouw doelstellingen.

Wil je afslanken in Eindhoven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben al jaren ervaring, begeleiden veel mensen en zitten in het centrum van de stad. Als je wil afslanken is het van belang dat je goed weet wat je plan is, er moet een duidelijk en logisch plan zijn voor de komende periode, in deze periode zijn sporten en goede voeding natuurlijk de belangrijkste pijlers. Maar een factor die mensen vaak vergeten, en er voor zorgt dat men de eigen doelstellingen niet behaalt, is motivatie.

Je bent bij ons aan het juiste adres als je wilt:

  • Afslanken
  • Een gezonder gewicht bereiken
  • Een gezonde levensstijl bereiken
  • Gezondheidsrisico’s verkleinen
  • Jouw doelstellingen écht halen!

Wij helpen jou bij het bereiken van jouw eigen doelstellingen. Voordat we aan het traject beginnen gaan we eerst een intake houden, in dit gesprek gaan we kijken wat jouw doelstellingen zijn. Dus: wat wil je bereiken, over welke periode, hoe vaak wil je sporten, wat is je huidige situatie en vergelijkbare vragen. Als we dit alles duidelijk in beeld hebben gekregen stellen we samen een plan voor je op. Dit plan wordt de rode draad in jouw afslank proces.

Voeding is natuurlijk van groot belang. We kijken naar hoe en wat je nu eet en hoe dat dit zou moeten zijn. We zorgen ervoor dat je verantwoord afvalt (of aankomt), zodat jouw lichaam in optimale staat geraakt. Ook voeding wordt opgenomen in jouw persoonlijke plan, dit plan kun je zelf altijd inzien via ons online portaal. Dit plan kan tussendoor nog aangepast worden, doordat jouw situatie verandert en je misschien meer of juist minder wilt gaan sporten.

Naast voeding is sporten van groot belang. We zorgen er samen voor dat je goed sport en duidelijke doelstellingen hebt, zodat je echt een streven hebt. Wij zorgen er voor dat je gemotiveerd blijft, sporten leuk zult vinden en de doelen echt haalt. Ben je op zoek naar een partij die jou helpt met het afvallen in Eindhoven, dan ben je aan het juiste adres op die pagina. Daar vind je gespecificeerde informatie.


Duthler Personal Training krijgt gemiddeld een 8.9 / 10 op basis van 16 stemmen!

Centrale locatie in Eindhoven

Wil je eens met ons in gesprek over wat goed is voor jou en jouw situatie? Hoe jij echt gaat afslanken? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag hoe we het traject aan gaan pakken. Of vraag gewoon eens een gratis proefles aan, dan ervaar je echt hoe het is om onder begeleiding te sporten. Natuurlijk ben je ook welkom om eens langs te komen bij ons in Eindhoven, dan kunnen we meteen kennismaken.

Afslanken bij Duthler Eindhoven

Duthler is al jaren expert op het gebied van afslanken, gezondheid en fit leven. Wij hebben veel mensen geholpen met het opstellen van een plan om gezond te leven, goed te sporten en op regelmatige basis te sporten. Een programma is altijd maatwerk en wordt voor iedereen persoonlijk opgesteld. Hierbij kijken we naar jouw huidige situatie en jouw doelstellingen, wat wil je bereiken in welk tijdsbestek? Ben je benieuwd naar hoe dit programma eruit ziet? Neem dan eens contact met ons op, want we vertellen je er graag meer over. Houdt ons blog in de gaten voor laatste updates en artikelen, want hier delen we regelmatig interessante verhalen over afvallen, sporten, gezonde voeding en meer.

Duthler Personal Training krijgt van haar klanten gemiddeld een 9.5/10 gebaseerd op 15 stemmen (Bekijk reviews)