Personal coaching Eindhoven en Aalst

Ben je op zoek naar een goede personal coach in Eindhoven, Aalst en de regio van de stad? Dan ben je bij Duthler aan het juiste adres! Wij werken vanuit het volgende principe: iedereen is verschillend. Daarom verdient iedereen een persoonlijk coaching traject op maat. We werken aan jouw doelen. Dus is het belangrijk om dat op een manier te doen die bij jou past.

Naast een uitgebreide intake, zijn we jou gedurende het hele traject van dienst. Want jouw doelstellingen zijn ons belang, wij zorgen er voor dat jij jouw doelen gaat halen. Overleg, evaluatie en jouw persoonlijke inbreng vinden wij belangrijk. Een manier vinden die jij als prettig ervaart en waardoor jij  gemotiveerd blijft. We gaan kijken waar jouw kwaliteiten liggen, zodat we deze kunnen benutten.

Kortweg: persoonlijk maatwerk, om er voor te zorgen dat jij gemotiveerd blijft op weg naar jouw resultaten.


Ons professionele team staat klaar om jou optimaal te begeleiden. De keuze is aan jou, doorgaan zoals het nu is, of verandering! Neem contact met ons op, wij zullen geheel vrijblijvend kijken naar jouw wensen. Of ga voor een gratis proefles, om te ervaren hoe het is om te sporten onder begeleiding.


Coaching in regio Eindhoven

Wij werken vanuit Basic-Fit in het Philips Stadion, dus midden in het centrum van Eindhoven. Daarom zijn we altijd bij jou in de buurt, kom gewoon eens langs om kennis te maken!

Duthler Personal Training krijgt van haar klanten gemiddeld een 9.5/10 gebaseerd op 15 stemmen (Bekijk reviews)