Afvallen Eindhoven

Duthler Personal Training is specialist in het helpen bij afvallen in de regio Eindhoven. Je bent op zoek naar een personal trainer, coach of begeleider die je kan helpen met het afvallen in Eindhoven? Dan ben je bij ons, Duthler Personal Training, aan het juiste adres! Wij helpen je graag met afvallen, hieronder vertellen we hoe we dat (ongeveer) aanpakken. Dus wil je:

  •  Afvallen
  •  Een gezonder gewicht
  •  Aankomen
  •  Meer energie en vitaler zijn
  •  Een gezonder leef- en eetpatroon
  •  Minder gezondheidsrisico’s

Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres.

Afvallen Eindhoven

We helpen je in ons Afvallen Eindhoven plan door middel van coaching en personal training. We stellen een persoonlijk plan op voor het sporten en voor goede voeding. Iedereen is uniek, dus iedereen wil graag een coach die hem of haar op een manier stimuleert die ook bij je past. Wij werken samen aan jouw doelen! Vooraf zullen we een goede intake houden, zodat we weten wat je wel en niet fijn vindt en hoe wij jou echt kunnen helpen. We zoeken een methode waardoor jij gemotiveerd wordt en blijft, zodat je jouw sport doelstellingen absoluut gaat halen!

Voeding: we maken een persoonlijk plan dat er voor gaat zorgen dat je verantwoord afvalt (of aankomt). Met dit plan hebben we een streven en houvast voor iedere fase van het proces. Je mag nog altijd ‘gewoon eten’, gezonde en normale voeding is een belangrijk onderdeel van ons afval traject. We zorgen dat je van alle voedingsstoffen de juiste hoeveelheden binnenkrijgt. Van tijd tot tijd kunnen we aanpassingen doorvoeren in het plan, om een doel iets haalbaarder te maken of om je nog wat extra stimulans te geven. Met deze aanpassingen zorgen we dat het plan past bij jouw levensstijl en trainingsprogramma. Mocht je, om welke reden dan ook, een tijdje wat meer willen sporten en dus harden aan het werk gaan? Dan zorgen we dat het plan past bij jouw situatie. Ook hier geldt, het hele plan draait om jou en jouw doelstellingen, wij zijn jouw partner om dat doel te behalen!

Training: naast gezonde voeding is sporten een onmisbare factor. We helpen je met een persoonlijk plan en échte motivatie. Training gebeurt persoonlijk, of als het beter bij jouw wensen past in groepen.

Duthler Personal Training krijgt gemiddeld een 8.9 / 10 op basis van 16 stemmen!


Omdat je het misschien een hele stap vindt om met een Personal Trainer samen te gaan werken bieden we je altijd een gratis proefles aan. In deze gratis proefles maak je kennis hoe wij samen gaan sporten, hoe wij jou kunnen helpen. Als je wilt bespreken we vooraf jouw persoonlijke traject, in dit traject nemen we alles op wat te maken heeft met jouw vorderingen. Hieronder vind je enkele foto’s, hopelijk krijg je zo een indruk van hoe het sporten er aan toe gaat.

Afvallen op jouw manier

Mocht je meer informatie willen over ons persoonlijk Afvalplan Eindhoven, neem dan gewoon contact met ons op of vul hieronder het contactformulier in. We helpen je graag met jouw persoonlijke doelen!

Dus ben je op zoek naar een partij die je kan helpen met afvallen in Eindhoven? Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Wij zitten in het Philips Stadion, in het centrum van Eindhoven. Je vind ons in Basic-Fit, uiteraard ben je ook welkom als je geen lidmaatschap hebt. Maar ook voor de plaatsen in de regio ben je bij ons uiteraard aan het juiste adres. 

Over Duthler Personal Training

Adres: Stadionplein 2, 5616RX Eindhoven

Mail: info@duthler-personaltraining.com

Telefoon: 06 55 100 931

Openingstijden:    Ma t/m Vr – 07:00 – 22:30

Za – 09:00 – 14:00

Zondag gesloten

Centraal in Eindhoven

Met onze centrale locatie in de Basic-Fit in het Philips Stadion zijn we altijd dichtbij. We beschikken over alle apparatuur die je nodig hebt voor jouw optimale work-out, en kom je met de auto dan kun je op nog geen 100 meter van ons vandaag geheel gratis parkeren. Heb je vragen of wil je gewoon eens kennismaken, mail dan naar info@duthler-personaltraining.nl of bel naar 06-55 100 931. En wist je dat je bij ons altijd een gratis proefles kunt krijgen? Vraag hem even aan, dan nemen we z.s.m. contact met je op.


Vragen over afvallen en het effect ervan? We geven je in de onderstaande stukken meer antwoorden op jouw vragen. Heb je toch nog vragen over onze aanpak, hoe wij je kunnen helpen en hoe jij jouw doelstellingen wél gaat behalen? Bel of mail ons, we helpen je graag.

Waarom afvallen met een personal trainer?

Als je wilt afvallen denk je mogelijk niet direct aan afvallen met een personal trainer, maar eerder aan bijvoorbeeld een diëtist. Toch is afvallen met een personal trainer een erg goede methode, dat bewijzen veel mensen die jou voorgingen. Een personal trainer zorgt er voor dat jij net dat stapje extra zet, dat je oefeningen altijd goed en effectief uitvoert en we bieden je naast sport advies ook advies op het gebied van voeding en levensstijl. Kortom, we maken een totaalplan voor je wat ervoor gaat zorgen dat je het deze keer wél gaat halen.

Helpen jullie ook bij het mentale onderdeel?

Ja, daar helpen wij ook bij. Afvallen heeft niet alleen te maken met ‘simpelweg’ sporten en gezond eten. Het is een verandering van jouw levensstijl, mogelijk vind je het lastig om ritme in te bouwen, om dat ene biertje te laten staan of om de verleiding te weerstaan toch te gaan snoepen. In ons afslankprogramma kijken we samen hoe we jou kunnen helpen, in de sportschool, in de keuken én alles daarbuiten. We zorgen er samen voor dat je een gezonde levensstijl naleeft, een die er voor gaat zorgen dat je jouw doelstellingen écht gaat halen!

Hoe begin ik met afvallen?

Oké, je hebt voor jezelf de beslissing genomen dat je wilt gaan afvallen. Je weet wat je huidige gewicht is, dat je wilt gaan sporten en dat je jouw voedingspatroon gaat aanpassen. Maar wat is dan het vervolg? We kunnen ons goed voorstellen dat je graag eens wat advies en begeleiding zou willen in dit traject. Wellicht omdat je het al eens zonder succes hebt geprobeerd, of omdat je liever sport onder begeleiding. Kom dan eens langs bij ons, ook als je nog niet zeker weet of je wel wil gaan afvallen onder begeleiding van een personal trainer ben je toch welkom om eens kennis te komen maken. Wellicht geven we je toch wat inzichten waar jij verder mee kunt. Twijfel je nog over sporten onder begeleiding? Ga dan gewoon eens voor een gratis proefles!

Zijn er nog andere methoden die jullie aanbieden in Eindhoven?

Naast onze ‘normale’ begeleiding als personal trainers en coaches helpen wij je ook met sportvasten. Dit is een speciale techniek waarbij je door een push van de stofwisseling nog sneller vet verbrandt. Dit komt doordat je lichaam switcht van een suikerverbranding naar een vetverbranding, een belangrijke omschakeling. Deze switch brengen we tot stand door middel van voeding, vasten, sporten en supplementen. Meer informatie vind je op de pagina over sportvasten.

Biedt jullie aanpak resultaat voor de lange termijn?

Jazeker, wij vinden het belangrijk dat resultaat ook voor de lange termijn geldt. Waarschijnlijk ben je bekend met de term ‘jojo-effect’, wat aangeeft dat men na goede inspanningen en gezond eten een korte tijd gewicht verliest maar dit vervolgens weer snel aangekomen is. Dit jojo-effect willen wij uiteraard voorkomen, want dit is geen blijvende oplossing. Door effectief bezig te zijn met jouw levensstijl helpen we jou met het verliezen van gewicht, maar ook met het aanpassen van jouw wijze van leven. Een bewuste levensstijl waarbij je niet alleen op korte termijn resultaat ziet, maar waar je écht bezig bent met jouw lichaam.

Kan ik het ook eens komen uitproberen?

Dat kan! We bieden je graag een gratis proefles aan, in deze les geven we je een idee van wat wij voor jou kunnen betekenen, wat jij van ons kunt verwachten en hoe we tijdens een vast traject te werk gaan. Heb je interesse in een gratis proefles? Vraag dan een gratis proefles aan!

Kan afvallen ook op een leuke manier?

Natuurlijk! Je vraagt je misschien af of afvallen altijd zwoegen moet zijn en of het niet ook op een leuke manier kan. Maar afvallen kan ook op een leuke, uitdagende manier waarbij je zin hebt om weer te gaan sporten. Wij zorgen ervoor dat je een fantastisch gevoel hebt na jouw work-out, dat je écht resultaat gaat zien en dat je bijna verslaafd raakt aan trainen. Dit doen we met leuke oefeningen, motiverende groepen en natuurlijk ons eigen enthousiasme voor jouw doelstelling.

Gewichtsconsulent Eindhoven

Je wilt gaan afvallen en vraagt je af welke partij je daar optimaal mee kan helpen. Duthler Personal Trainig is dan absoluut de partij, wij hebben jarenlange ervaring met het begeleiden bij afvallen, aankomen, fitter en sterker worden. Dus ben je op zoek naar een gewichtsconsulent in Eindhoven en de regio, dan zoek je naar Duthler Personal Training. Wij helpen je met onze persoonlijke begeleiding bij het afvallen zonder jojo-effect.

Duthler Personal Training krijgt van haar klanten gemiddeld een 9.5/10 gebaseerd op 15 stemmen (Bekijk reviews)