Afvallen Geldrop

Duthler Personal Training is specialist in het helpen bijafvallen in de regio Geldrop. Dus ben je op zoek naar een afval specialist, dan ga je naar Duthler Personal Training. We zitten in het centrum van Eindhoven, we kunnen je dus erg goed helpen als jij wilt afvallen in Geldrop en de regio.

Je wilt afvallen in Geldrop, je hebt verschillende doelstellingen en wilt graat sporten en afvallen onder begeleiding. Duthler Personal Training is dan de partner voor jou. Bij ons kun je terecht voor sporten onder begeleiding, een goed voedingsplan en verschillende trainingsvormen die ervoor gaan zorgen dat jij eindelijk die extra kilo’s kwijt bent. We helpen je bij onder meer de volgende doelstellingen:

  •  Afvallen
  •  Een gezonder gewicht
  •  Aankomen
  •  Meer energie en vitaler zijn
  •  Een gezonder leef- en eetpatroon
  •  Minder gezondheidsrisico’s

We stellen samen een persoonlijk plan op, waarin we jouw doelstellingen beschrijven en een plan maken voor jouw voeding en training. Wat onder meer zal voorkomen in dit plan zijn de trainingen, de planning, jouw doelstellingen en meer. Het persoonlijke sportplan is altijd online in te zien door op onze website naar ‘inloggen in portal’ te gaan.

Een speciale methode om ervoor te zorgen dat jij afvalt is sportvasten. Sportvasten is een speciale methode waarin alles draait om het omzetten van jouw lichamelijke verbrandingsproces. Normaliter verbrand het lichaam de suikers, door het goed inzetten van sportvasten zal het lichaam juist de vetten gaan verbranden. Deze omschakeling realiseren we door voeding, sport en supplementen op een optimale wijze te combineren.

Afvallen in Geldrop

We hebben jarenlange ervaring met het helpen bij afvallen, trainen onder begeleiding en gezond eten. Met de grote expertise en ervaring die wij over de jaren heen hebben opgedaan, weten wij precies hoe wij jou optimaal kunnen helpen om jouw doelstellingen werkelijkheid te laten worden. Een gezond lichaam, vitaal, een flink uithoudingsvermogen en verlost van de overtollige kilo’s. Jouw doelstellingen zijn onze motivatie.

Afvallen Geldrop

Minder dan 20 minuten van Geldrop

Wij bevinden ons in de Basic-Fit in het Philips Stadion in Eindhoven. In nog geen twintig minuten ben je al vanuit Geldrop bij ons, en je kunt bij ons altijd gratis en op nog geen honderd meter afstand parkeren. Als je meer informatie wilt over het afvallen in Best en de omgeving, mail naar info@duthler-personaltraining.com of bel naar 06-55 100 931. En wist je al dat je altijd een gratis proefles kunt krijgen? Doe even een aanvraag, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Kan ik het ook eerst eens komen uitproberen?

Ja, dat kan zeker. We bieden altijd een gratis proefles aan, zo kan jij eerst eens kennismaken met deze vorm van sporten onder begeleiding. Bevalt het? Dan kan je meteen door, vind je het helaas toch niet wat je er van verwacht had? Geen probleem, even goede vrienden.

Bieden jullie advies op maat?

Ja, wij bieden altijd advies op maat. We beginnen samen met het kijken naar jouw huidige situatie, hoeveel sport je? Hoe eet je? Wat is je lichaamsgewicht? En nog veel meer vergelijkbare vragen zullen we samen doornemen. Dit alles wordt verwerkt tot plan, in dit plan stellen we samen op hoe jij over een bepaalde tijd zult ontwikkelen.

Sport ik individueel of in een groep?

Dat kan beiden. Je kan ervoor kiezen om individueel of in groepsvorm te sporten, als je wilt kunnen we eerst kijken wat voor jou het fijnste is.

Kan ik mijn plan ook online inzien?

Dat kan, helemaal bovenin onze website vind je “inloggen in portal”, als je daar op klikt kom je op onze speciale omgeving waar je altijd jouw eigen plan terug kan vinden. Hier houden we je plan ook altijd up-to-date.

Duthler Personal Training krijgt van haar klanten gemiddeld een 9.5/10 gebaseerd op 15 stemmen (Bekijk reviews)