Afvallen Veldhoven

Duthler Personal Training is specialist in het helpen bijafvallen in de regio Veldhoven. Wil je nu écht afvallen? Dan ga je naar Duthler Personal Training. We helpen je met een persoonlijk traject, stellen jouw doelen centraal en bieden je een online omgeving om jouw plan altijd bij te houden.

Als je wilt afvallen in Veldhoven en de regio, ben je bij Duthler aan het juiste adres. We helpen je met meerdere trainingsvormen om een gezonde, duurzame levensstijl te realiseren die ervoor zorgt dat je gewicht verliest en zichtbaar gezonder bent. Wij helpen je graag bij het bereiken van de volgende doelstellingen:

  •  Afvallen
  •  Een gezonder gewicht
  •  Aankomen
  •  Meer energie en vitaler zijn
  •  Een gezonder leef- en eetpatroon
  •  Minder gezondheidsrisico’s

Jouw doestellingen realiseren we samen door een persoonlijk plan op te stellen. In dit plan kijken we naar zowel jouw voeding als training. In dit plan beschrijven we hoe vaak je zult trainen, welke trainingsvormen het meest effectief voor jou zullen zijn en hoe het voedingspatroon eruit zal komen te zien. En wil je jouw persoonlijk plan, na een work-out, gewoon even vanuit jouw luie stoel bekijken? Dat kan door via onze website door te klikken naar ‘inloggen in portal’.

Als je wilt afvallen in Veldhoven en de omgeving, ben je bij Duthler Personal Training altijd aan het juiste adres. We helpen je bij jouw work-out, voeding en we bieden een speciaal sportvasten programma aan. Sportvasten is een speciaal programma waarin alles draait om het omzetten van jouw lichamelijke proces. Normaliter verbrand jouw lichaam de suikers, maar met sportvasten zul je het vet verbranden. Deze ommekeer wordt gerealiseerd door een goede combinatie in te zetten van voeding, sport en supplementen. We vertellen je hier graag meer over.

Afvallen in Veldhoven

Met onze jarenlange ervaring met het helpen bij afvallen, trainen onder begeleiding en gezond eten zijn wij de perfecte partner om samen jouw doelstellingen te realiseren. We maken jouw doelstellingen samen tot werkelijkheid, een gezond(er) lichaam, vitaliteit, een goede uithoudingsvermogen. Of gewoon die overtollige kilo’s kwijtraken. Wij zijn jouw partner.

Afvallen in Veldhoven

20 minuten van Veldhoven

Met onze centrale locatie in het Philips Stadion, in het centrum van Eindhoven, zijn we altijd dichtbij. Binnen nog geen 20 minuten ben je al van het centrum van Veldhoven bij ons op locatie. En je kunt bij ons altijd gratis parkeren op nog geen 100 meter afstand. Mocht je vragen hebben of eens kennis willen maken, mail dan naar info@duthler-personaltraining.com of bel naar 06-55 100 931. En wist je al dat je altijd een gratis proefles kunt krijgen? Doe even een aanvraag, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Duthler Personal Training krijgt van haar klanten gemiddeld een 9.5/10 gebaseerd op 15 stemmen (Bekijk reviews)