Personal Trainer Aalst

Ben je op zoek naar een personal trainer in Aalst en de omgeving? Dan ben je altijd goed bij Duthler Personal Training.

Voordat we beginnen met jou te begeleiden stellen we een speciaal, persoonlijk, sportprogramma op waarin we jouw doelstellingen, trainingen, voedingsplan en meer opnemen. Dit doen we alles in de online omgeving van Virtuagym, eenmaal jouw programma opgesteld kun jij er dus altijd zelf bij. Het sportprogramma dat we samen voor jou hebben opgesteld, wordt de rode draad door jouw trainingsproces. Het programma wordt gebruikt om jouw trainingen, voeding en resultaten vast te leggen.

Wij beschikken over een eigen ruimte in het pand van de Basic-Fit in Eindhoven. Doordat we met hen samenwerken kunnen we gebruik maken van alle apparatuur die we mogelijk hebben. Zo kunnen wij jouw training dus optimaal inzetten. Onze trainingen zijn of 1 op 1, of in groepsverband. We overleggen samen met jou of we voor jou het beste 1 op 1 trainingen of groepstrainingen in kunnen zetten. Doorslaggevend hierin is het resultaat, want misschien train jij liever 1 op 1, maar ben je gemotiveerder in groepsverband. Natuurlijk zijn wij altijd aanwezig bij de training, om jou optimaal te kunnen motiveren.Jouw plan blijft de rode lijn binnen de trainingen. We bekijken regelmatig of jouw plan nog up-to-date is, en of we deze misschien hier en daar wat zouden moeten bijschaven. Zo kan het zijn dat het aantal work-outs aangepast moet worden, dat we de frequentie aan moeten passen, of dat we de doelstellingen wat naar boven kunnen zetten. Tijdens de trainingen krijg je van ons natuurlijk tips, wij helpen jou constant om de uitvoering en het effect van de training constant te verbeteren.

Maar naast het sporten is gezonde voeding van ontzettend groot belang. Door sport en voeding op de juiste wijze met elkaar te combineren zorgen we ervoor dat jouw levensstijl in goede balans is en dat je echt een verschil gaat merken in de gezondheid en vitaliteit van jouw lichaam. De voeding wordt meegenomen in jouw persoonlijke plan, zodat jouw lichaam in optimale conditie kan functioneren.

Een andere trainingsvorm die wij aanbieden is sportvasten. Dit is een speciaal programma waarin we de stofwisseling beinvloeden. Het draait hierin om een duurzame switch tussen suiker verbranding naar vetverbranding. We geven je hier graag meer informatie over.

Personal trainer rond Aalst

Met onze jarenlange ervaring met het helpen bij afvallen, gezond eten, effectief trainen en vitalen worden zijn wij de juiste partner voor jouw gezondheid en levensstijl-doelstellingen. Ook bij de voorbereiding op een sport evenement, zoals een hardloop, fiets of zwemevenement zijn wij de juiste partner. We beschikken over een grote expertise die wij graag voor jouw doelstellingen inzetten.

Personal Trainer Aalst

Slechts 15 minuten van Aalst

In slechts vijftien minuten ben je van Aalst bij ons op locatie in het Philips Stadion in Eindhoven. Bovendien kun je bij ons gratis parkeren op nog geen 100 meter afstand. Als je meer informatie wilt of vragen voor ons hebt, mail dan even naar info@duthler-personaltraining.com of bel even naar 06-55 100 931. En wist je dat het bij ons altijd mogelijk is om een gratis proefles te krijgen? Dan kun je pas echt kennis maken met personal training!

Duthler Personal Training krijgt van haar klanten gemiddeld een 9.5/10 gebaseerd op 15 stemmen (Bekijk reviews)