Personal Trainer

Ben je op zoek naar een personal trainer die er voor zorgt dat jij een gezondere levensstijl kunt leven, dat je afvalt, jezelf fitter voelt en jouw doelen deze keer ook echt haalt? Dan ben je op zoek naar Duthler Personal Training. Jouw doelstellingen zijn onze motivatie, wij helpen jou met een persoonlijk programma voor het sporten en voor jouw voeding. We trainen samen, in een privé les of in groepslessen. En wij zorgen ervoor dat jij gemotiveerd zult blijven, van het moment dat je de eerste keer bij ons binnenstapt tot het moment dat we samen jouw doelstellingen hebben bereikt.

Wij helpen je met training, hierbij dagen we jouw lichaam op verantwoorde wijze uit. Het uitgangspunt hierin is dat je wilt afvallen, aankomen of sterker wilt worden. En dit heeft ook als gevolg dat je jezelf mentaal beter zult gaan voelen.

Samen stellen we een persoonlijk voedingsplan voor je op, dit op maat gemaakte advies zorgt ervoor dat je duurzaam en verantwoord kunt afvallen, aankomen of een gezonde levensstijl kunt leven.

Tot slot kunnen wij je sportvasten bieden, dit is een speciale methode die ervoor zorgt dat jouw lichaam in plaats van suikers jouw lichaamsvet zal verbranden.

Wij zijn Rik en Inge, de personal trainers van Duthler Personal Training. Wij helpen je met het behalen van jouw doelstellingen, want jouw doelstellingen zijn ons belang. Heb je vragen over onze diensten? Over hoe wij te werk gaan? Neem dan gewoon contact met ons op, we helpen je graag! En natuurlijk is het ook altijd mogelijk om langs te komen voor een gratis proefles, hierin krijg je echt een idee van wat wij voor je kunnen betekenen.

Duthler Personal Training is met haar centrale locatie een ideale partner voor mensen die op zoek zijn naar een personal trainer in Geldrop, een personal trainer in Veldhoven of een personal trainer in Nuenen. Mocht je vragen hebben over onze diensten, schroom niet om te bellen. En natuurlijk ben je altijd welkom voor een gratis proefles!

Duthler Personal Training krijgt van haar klanten gemiddeld een 9.5/10 gebaseerd op 15 stemmen (Bekijk reviews)