Personal Trainer Geldrop

Duthler Personal Training is Personal Trainer in de regio Geldrop. Zoek je een Personal Trainer in Geldrop, dan ga je naar Duthler PT. Wij hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen die willen afvallen, spieren willen kweken of met andere doelstellingen.

Als je een Personal Trainer zoekt in Geldrop en de regio, ben je bij Duthler Personal Training aan het juiste adres.

Wij van Duthler Personal Training helpen jou met het bereiken van jouw doelstellingen, we stellen samen een persoonlijk plan op. In dit plan omschrijven we alle trainingen, het voedingsplan en jouw persoonlijke doelstellingen. We bespreken in dit plan hoe we jou van begin tot eind gaan begeleiden. En daarnaast kun je altijd zelf bij jouw persoonlijke plan, via de inlog op onze website.

In onze werkruimte in het pand van Basic-Fit beschikken we over alle materialen die we nodig hebben voor de lessen. Onze lessen zijn zowel in groepsverband als 1 op 1, we bespreken samen met jou welke vorm jij het liefst hanteert. Hierin kijken we voornamelijk naar wat het beste werkt voor jou, want mogelijk geef jij aan liever alleen te trainen maar komen we er al snel achter dat jij in een groep gemotiveerder bent. Doorslaggevend is natuurlijk altijd wat het beste werkt voor jou.

Op regelmatige basis bespreken we jouw vorderingen, we kijken naar hoe het sporten gaat, hoe de voeding is voor jouw lichaam. In deze gesprekken bekijken we of we de frequentie moeten aanpassen, of we het voedingsplan moeten bijstellen en of je misschien toch andere trainingen nodig hebt. En natuurlijk ben je altijd vrij om dingen bij ons aan te kaarten.

Niet alleen het sporten is van groot belang, ook de voeding moet optimaal aansluiten bij de wensen van jouw lichaam. We bekijken samen of je meer of juist minder moet eten, of welke voedingsstoffen je binnen hoort te krijgen om jouw lichaam in optimale conditie te laten functioneren.

Een andere methode die we aanbieden is sportvasten, een speciaal programma waarin we de nieuwe techniek van het sportvasten toepassen. Alles draait hierbij om het beinvloeden van de stofwisseling, zodat er een duurzame switch gemaakt kan worden van suiker verbranding naar vetverbranding. Deze speciale ommekeer komt tot stand wanneer we sporten, voeding en extra supplementen goed combineren. Ook hierover vertellen we je graag meer.

Personal Trainer in Geldrop

En dat met jarenlange ervaring. We helpen al jaren vele mensen met het afvallen, fit worden, sterker woerden, een gezond en mooi lichaam krijgen of bijvoorbeeld trainen voor een sport evenement. Zo helpen we sporters in hun voorbereiding op hun marathon. Met onze grote expertise kunnen wij jou altijd helpen, of je uit Geldrop komt of ergens anders uit de regio, wij zorgen dat jij jouw doelstellingen realiseert.

Personal Trainer Geldrop

Een kwartier van Geldrop

Met onze centrale locatie in het Philips Stadion in Eindhoven, is het slechts een kwartiertje rijden van Geldrop naar ons. Met de routebeschrijving hiernaast weet je sowieso hoe je makkelijk en snel bij ons komt. Mocht je vragen hebben over hoe wij jou kunnen helpen, bel dan even naar 06-55 100 931 of mail naar info@duthler-personaltraining.com We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op, om te bespreken hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Duthler Personal Training krijgt van haar klanten gemiddeld een 9.5/10 gebaseerd op 15 stemmen (Bekijk reviews)