Personal Trainer Veldhoven

Duthler Personal Training is Personal Trainer in de regio Veldhoven. Duthler Personal Training is de personal trainer in Eindhoven met jarenlange ervaring en expertise. Bij ons ben je aan het juiste adres voor Sportvasten, persoonlijke begeleiding, training en coaching.

Je zoekt in een personal trainer in of dichtbij Veldhoven? Dan ben je bij Duthler Personal Training uit Eindhoven aan het juiste adres.

Duthler Personal Training helpt jou met het bereiken van jouw doelstellingen door het maken van een persoonlijk plan, hierin omschrijven we de trainingen, de voeding en natuurlijk jouw doelstellingen. We maken een plan hoe we jou van begin tot eind zullen begeleiden. We vertellen je er hieronder meer over.

We beschikken over een eigen kantoor in het pand van de Basic-Fit. Hierdoor hebben we de beschikking over alle benodigde apparatuur voor jouw trainingen. We kunnen je helpen met 1 op 1 trainingen, waarbij alles draait om jou en jouw work-out. Een andere mogelijkheid is het trainen in een groep, hierdoor zal je elkaar sneller motiveren dat ene extra stapje te zetten.

We helpen je met trainingen, hiervoor stellen we vooraf een persoonlijk plan op. Welke work-out zal je wanneer moeten doen, welke is het meest effectief voor jouw situatie. Natuurlijk sport je onder begeleiding, hierdoor kunnen wij je precies vertellen wat je goed doet en wat je beter zou kunnen doen. Doordat je direct geholpen wordt tijdens jouw training gaat het algehele level en de effectiviteit omhoog, wat het behalen van jouw doelstellingen alleen maar ten goede zal komen.

Naast het sporten is gezonde voeding van groot belang. Het hang af van jouw doelstellingen hoe we jouw voedingsplan opstellen, moet je meer of juist minder eten? Welke voedingsstoffen heb je juist wel en niet nodig? We monitoren jou eet-patroon, bekijken regelmatig hoe je vordert en stellen indien nodig jouw voedingsplan bij.

Ook sportvasten behoort tot de mogelijkheden, dit is een techniek die speciaal ontwikkeld is om de stofwisseling te beinvloeden, zodat er een duurzame switch van suiker verbranding naar vetverbranding tot stand komt. Deze speciale ommekeer komt tot stand door een goede combinatie van voeding, vasten, suppletie en sport.

Personal trainer dichtbij Veldhoven

Duthler Personal Training heeft al jaren ervaring met het helpen van een ieder die wil afvallen, aankomen, gezonder en fitter worden, trainen voor een sport evenement zoals een marathon of gewoon een gezonde levensstijl wil naleven. Rik en Inge, de twee personal trainers van Duthler Personal Training, hebben een grote expertise en weten hoe ze jou kunnen helpen bij het behalen van jouw doelstellingen.

Personal trainer veldhoven

Slechts 7 minuten van Veldhoven

Wij bevinden ons in het Philips Stadion, in het centrum van Eindhoven. Het is nog geen tien minuten om van Veldhoven naar onze locatie te komen, daarom zijn we de ideale partner. Als je vragen hebt over wat wij voor je kunnen betekenen kun je altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@duthler-personaltraining.com of bellen naar 06-55 100 931.

Duthler Personal Training krijgt van haar klanten gemiddeld een 9.5/10 gebaseerd op 15 stemmen (Bekijk reviews)