Personal Trainer Best

Als je een personal trainer zoekt in Best en omgeving, ben je bij Duthler aan het juiste adres.

Voordat we beginnen stellen we samen jouw sportprogramma op, dit is een persoonlijk plan dat de rode draad zal vormen door jouw trainingsproces. We omschrijven hierin precies wat jouw doelstellingen zijn, wat de huidige situatie is en hoe we de overbrugging gaan realiseren tussen jouw situatie nu en de situatie voor de toekomst. We kijken hierbij naar voeding, sport en jouw persoonlijke omstandigheden. Natuurlijk begeleiden wij jou in dit proces, van begin tot eind. En jouw persoonlijke programma is altijd inzichtelijk via de inlog button op onze website.

Wij bevinden ons in de werkruimte van Basic-Fit in het Philips Stadion in Eindhoven. Doordat we met hen samenwerken beschikken we altijd over de juiste apparatuur en materialen, om jou training optimaal te maken. Al deze work-outs kunnen 1 op 1 zijn of in groepsverband, we kijken hiervoor wat het beste bij jouw situatie past. Misschien geef jij aan liever 1 op 1 te trainen, maar raak jij gemotiveerder in een groep. Kortom, we bepalen voordat we aan de slag gaan jouw volledige plan. En uiteindelijk heb jij ons, om net dat ene extra stapje te kunnen zetten.


Jouw plan zullen we nog regelmatig doornemen, om samen te bekijken of dit plan nog altijd up-to-date is. Het kan namelijk voorkomen dat we het aantal work-outs wat moeten aanpassen, dat we de frequentie wat omhoog of omlaag moeten bijstellen, of dat we de doelstellingen bij moeten stellen. Natuurlijk sport je onder begeleiding van ons als personal trainers, daarom kunnen wij je precies vertellen welke onderdelen je goed aanpakt en aan welke trainingsvormen we nog wat moeten werken.

Naast het trainen is het van groot belang om ook een goed voedingsplan op te stellen. We zorgen er hierdoor voor dat jouw levensstijl goed in elkaar zit en dat jouw levensstijl gebalanceerd is. Samen bekijken we of je juist minder moet eten, of misschien meer, welke voedingsstoffen je binnen zou moeten krijgen om jouw lichaam in optimale vitaliteit te laten functioneren.

Tot slot ben je bij ons ook aan het juiste adres voor sportvasten. Dit is een speciaal programma waarin we een techniek toepassen om jouw suiker verbranding om te zetten tot vet verbranding. Deze ommekeer komt op gang wanneer we sport, voeding en supplement goed combineren. We vertellen je graag meer over deze techniek.

Personal trainer in Best

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jou helpen met het afvallen, gezond eten, het effectief trainen en fitter worden. Ook helpen we regelmatig mensen met het trainen voor een sport evenement, zoals een triatlon. Met onze grote kennis, ervaring en expertise kunnen wij jou altijd helpen, gemotiveerd houden en zorgen we samen dat jij jouw doelstellingen behaalt.

Personal Trainer Best

Minder dan 20 minuten van Best

Met onze centrale locatie, in het Philips Stadion in Eindhoven, zitten we voor iedereen op een goede locatie. Vanuit Best kost het ongeveer 20 minuten om vanuit het centrum van Best bij ons op locatie te zijn. Kom je met de auto, dan is parkeren bij ons altijd gratis. En bovendien kun je op nog geen 100 meter afstand je auto kwijt. Als je op zoek bent naar meer informatie of gewoon wat vragen wilt stellen, helpen wij je natuurlijk graag. Mail even naar info@duthler-personaltraining.com of bel naar 06-55 100 931. Bij ons is het ook altijd mogelijk om een gratis proefles te krijgen, zo kun je echt ervaren hoe het is om onder begeleiding te sporten.

Duthler Personal Training krijgt van haar klanten gemiddeld een 9.5/10 gebaseerd op 15 stemmen (Bekijk reviews)