Duthler Personal Training krijgt veel positieve reacties op haar diensten, hieronder vindt u een overzicht met reviews vanuit verschillende kanalen. Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt.

Reviews op Facebook :

Vier reviews, link naar overzicht.

  • Jan Marjo van Ballegooijen – 5 sterren – “Hele goeie ervaring, 38 kilo lichter en heerlijk fit. Super bedankt!”
  • Mitchell van Eijk – 5 sterren
  • Bas Sweegers – 5 sterren
  • Jenny van der Veeken – 5 sterren

Reviews op Google:

Vijf reviews, link naar overzicht.

  • Van Dongen Online – 5 sterren
  • Siem van Dongen – 5 sterren – “Met Rik verwezenlijk je jouw doelstellingen. Met een persoonlijke aanpak, direct en eerlijk, helpen ze jou met het sporten, gezond eten en dus jouw doelen behalen.”
  • M.O. – 5 sterren – “Rik is fantastische trainer, die de trainingen pittig, afwisselend maar ook gezellig weet te maken. Afzien met een glimlach op je gezicht :-). Door zijn hulp ben ik inmiddels wel van mijn rugblessure af, ben ik 10 kilo afgevallen en ben ik fitter dan ooit. Top!”
  • Mirthe Mathijssen – 4 sterren – “Working on my goals! Met een top personal trainer! #RikDuthler”
  • Inge van Balegooijen – 5 sterren

Testimonials van klanten (waarvan 3 ook terug te vinden op de homepage):

Robèr personal trainingRobèr  (40 jaar) – 5 sterren
Ik had ruim drie jaar niets aan sport gedaan, waardoor ik flink overgewicht had en kampte ik met een zwakke onderrug. Door de trainingen met Rik te doen ben ik 17 kilo afgevallen. Daarnaast heb ik mijn spieren dusdanig ontwikkeld, dat ik geen last meer heb van mijn onderrug. Rik weet je te motiveren op momenten, dat je het helemaal niet ziet zitten. Ook weet hij een gevarieerd programma te geven, waardoor het leuk is om te blijven sporten. Ik voel mij fitter, leef gezonder en weet mijn gewicht onder controle te houden zonder een dieet te volgen.

Gerben - Triathlon trainingGerben – 4 sterren
Iets meer dan een jaar geleden heb ik Rik benaderd om mij voor te bereiden voor de London Triathlon en binnen enkele maanden had hij mijn conditie op peil. Inmiddels heb ik vorig jaar voor de eerste keer deelgenomen aan de London Triathlon en ben sindsdien non stop aan het trainen om ook dit jaar weer deel te nemen en een betere tijd neer te zetten. Daarnaast voel ik mij beter in mijn vel zitten en krijg ik vanuit mijn directe omgeving veel complimenten over mijn nieuwe lichaam. Ik had nooit gedacht dat ik ooit de discipline zou hebben om dagelijks te sporten. Mede door de goede begeleiding van Rik en het zichtbare en voelbare resultaat, maken het voor mij makkelijk om dagelijks met veel zin de sportschool binnen te stappen.

Sanne - Proefsessie personal trainingSanne – 4 sterren
1,5 jaar geleden kwam ik bij Health City sporten en heb ervoor gekozen om een aantal proefsessies bij een personal trainer te volgen. Dit was dus bij Rik. Na 1 sessie had ik al het idee, ‘dit is het’.
Het voelde goed, goede begeleiding en het was gezellig. Ik kon ook precies aangeven waar ik aan wilde werken wat erg fijn is. Verder kan Rik mij goed motiveren en stimuleren tot sporten, een compliment tijdens of na het trainen is altijd fijn!

Robert – 5 sterrenPersonal training Robert
Na 3 jaar geen sport beoefend te hebben was het een hele stap om weer te beginnen.Gelukkig wist Rik me iedere keer weer te motiveren om te trainen door de persoonlijke aanpak en afwisselende programma′s (kracht, conditie, boksen). Een combinatie van sport en eetadvies (geen belachelijke diëten maar simpele tips om gezonder te eten) heeft ervoor gezorgd dat ik 15 kilo in 4 maanden ben afgevallen, meer spieren heb gekweekt en mijn conditie aanzienlijk verbeterd is. Door deze aanpak profiteer ik nog steeds van de trainingen met Rik en val je niet terug naar je oude slechte gewoonte en blijf je mooi op gewicht (of in mijn geval gaat dat nog steeds naar beneden dankzij Riks trainingsschema′s en tips).

Recovery training BobBob – 27 jaar – 5 sterren
Door een ernstig auto-ongeval heb ik hersenletsel opgelopen waardoor mijn rechterarm licht spastisch is en ook mijn linkerbeen beweegt niet meer zo soepel. Geheugenproblemen steken ook van tijd tot tijd de kop op. Een persoonlijke begeleiding en training door een specialist is daarom in mijn situatie heel erg belangrijk.
Rik houd met al mijn beperkingen rekening en waakt ervoor dat ik geen verkeerde handelingen aanleer die schadelijk zouden kunnen zijn voor mijn lichaam en souplesse. Hoewel ik van mezelf een zeer fanatieke sporter ben, motiveert Rik mij nog eens extra maar remt mij als het nodig is ook wel af. Het is voor mij een van de leukste momenten van de week.

ConstanceConstance – 4 sterren

Een heel leven lang zonder ooit gesport te hebben, train ik nu al een jaar lang met Rik. Door zijn motivatie ben ik zelfs 3 keer per week in de sportschool te vinden.
Na een langdurig ziekbed moest ik revalideren en kwam via Blixembosch en fysio bij Rik terecht.
Het allerbeste wat me kon overkomen; Rik als personal trainer!
Hij hielp me telkens over mijn grenzen heen te gaan.
Bij hem, met hem en door hem, kwam mijn grote positieve ommekeer.
Dit alles, o.a. door zijn oprechte en persoonlijke aanpak, veel extra aandacht en voelbare toewijding!!!

Duthler Personal Training krijgt van haar klanten gemiddeld een 9.5/10 gebaseerd op 15 stemmen (Bekijk reviews)