Je wilt al een hele tijd afvallen, maar weet niet wat precies de beste methode is om dit te doen. Je hebt eerder al veel verschillende dingen geprobeerd, maar meestal zonder resultaat. Of het leverde je resultaten op, maar deze waren als sneeuw voor de zon weer verdwenen. Daarom ga je nu op zoek naar een manier die wél werkt, een die blijvende resultaten oplevert zodat jij eindelijk kan zeggen dat je echt afgevallen bent.

Wij, van Duthler Personal Training geloven dat afslanken een kwestie is van hard werken, er in geloven en doorzetten. We begrijpen dat dit niet altijd even eenvoudig is, want het is erg begrijpelijk dat wanneer je geen resultaten ziet je al snel de moed op zult geven. Máár juist daarom vinden wij het zo leuk om mensen te helpen, te begeleiden. Jij hebt een doel voor ogen, een lager gewicht, een mooier lichaam (al is dat vrij subjectief), een gezondere levensstijl, wat het ook is, jij hebt iets waar je zelf voor wilt gaan maar waarvan je niet precies weet hoe dat je dit aan gaat pakken. Je kunt denken aan minder eten, meer sporten, minder alcohol, stoppen met roken en nog vele andere zaken.

We vertellen het je nu alsof het enorm eenvoudig is om ‘even gewicht kwijt te raken’, maar zo simpel is het natuurlijk niet. Het vraagt veel van jou als persoon, je doorzettingsvermogen, maar zelfs van de mensen om jou heen. Want vaak is een gezond voedingspatroon niet alleen besteed aan jouzelf, je eet immers met de mensen waarmee je samenwoont. Misschien zijn zij wel de aanstichters van een ongezonde levensstijl, of zorgen zij er voor dat het erg lastig is voor jou om deze gedag te zeggen.

Daarom zeggen wij als eerst: durf uit te spreken dat je gezond wilt leven! Als jij er niets over zegt, zullen anderen er niet over beginnen. Het is aan jou om naar buiten te durven treden en anderen te vertellen dat jij écht af wilt vallen. Zodra jij dit uitspreekt zullen andere mensen al snel inzien dat jij echt een verandering wilt doorvoeren.

Maak een plan, een plan is eenvoudig om te volgen, om aan vast te houden. Als je zorgt dat dit plan vooraf goed in elkaar steekt, zul je in een later stadium makkelijker houvast vinden om door te blijven gaan. Een plan kan zo eenvoudig zijn als het opschrijven van de komende weken, zeggen wanneer je wat wilt doen aan sport en hoe je jouw voedingspatroon gaat veranderen. Schrijf bijvoorbeeld eens uit wat je iedere dag eet, laat hierbij helemaal niets buiten beschouwing. Des te beter jij dit uitwerkt, des te meer je er later aan zult hebben. Je gaat nu kijken hoe dat je dit eetpatroon kunt aanpassen, verbeteren. Eet je ongezond? Ga eens uitzoeken wat je dan wel zou moeten eten. Eet je teveel? Ga het bijhouden en zorg dat je iedere dag wat minder eet. Uiteindelijk is het allemaal ‘vrij eenvoudig’, maar juist het daadwerkelijk uitvoeren is moeilijk.

Dit waren wat simpele tips van ons om te zorgen dat je kunt afslanken. Wil je meer informatie over hoe je dit het beste aanpakt, onder begeleiding? Kijk dan eens op onze pagina over afslanken. We helpen je graag, want jouw goals zijn ons belang!

Ben je op zoek naar meer informatie over afvallen in Eindhoven en de regio? Bezoek dan eens onze speciale pagina, daar vind je gespecificeerde informatie over hoe je effectief afvalt en hoe wij je daar in het centrum van Eindhoven bij helpen.

related posts

Author post

Rik Duthler 3 juni 2016

view all post by

Leave a comment

Duthler Personal Training krijgt van haar klanten gemiddeld een 9.5/10 gebaseerd op 15 stemmen (Bekijk reviews)