Gewicht verliezen met een trainer

Als je graag wilt afvallen, ben je bezig met een heel specifiek doel, een doel waar wij je bij kunnen helpen. Om af te vallen helpt het niet om alleen maar gezonder te eten, of alleen maar te sporten. Een combinatie van beiden is nodig om jouw streefgewicht te bereiken.

Bij Duthler Personal training zijn er twee mogelijkheden:

Bij het afvallen gaan we samen met jou zitten om een plan op te stellen. Hierbij houden we rekening met jouw behoeftes, wensen en doelen. Dit plan bestaat uit twee delen, een eetplan en een sportplan. Maak je geen zorgen, het eetplan is geen streng dieet. Je mag gewoon normaal eten, dat vinden we belangrijk want zo kunnen we het jojo-effect voorkomen. Wel is erg belangrijk dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt als je gaat sporten. Binnen dit plan is er zeker ruimte voor aanpassingen, om een extra stimulans te bieden, of er extra hard tegenaan te gaan. Bij Duthler Personal Training geldt: het draait om jou en jouw doelen, wij zijn je partner om je doelen te behalen! Het sportplan voer je uit onder de begeleiding van een Personal Trainer. Die Personal Trainer is een motiverende factor, die ervoor zorgt dat jij net een stapje meer zet, nog net iets langer door gaat, zodat jij jouw doelen kan bereiken.

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan hier aan voor een gratis proefles!

Een andere optie is het sportvasten. Sportvasten is een unieke methode waarbij je spijsvertering beïnvloedt wordt. Het doel is om een duurzame overgang van het verbranden van suikers, naar het verbranden van vet te creëren. Je bereikt deze ‘metabole switch’ door middel van een specifieke koppeling tussen eten, diëten, voedingssupplementen en training. Op deze manier word je begeleid zodat jij op een verantwoorde manier helemaal voor jouw doelen kunt gaan!

Meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis proefles aan.

related posts

Author post

info@vandongen-online.nl 23 maart 2017

view all post by

Leave a comment

Duthler Personal Training krijgt van haar klanten gemiddeld een 9.5/10 gebaseerd op 15 stemmen (Bekijk reviews)