hard-werkenUpdate Maarten

Weten jullie nog hoe vaak jullie op een willekeurige maandagochtend zijn begonnen met extreem diëten en heel veel sporten? En hoe vaak jullie de daarop volgende donderdagavond jezelf terug hebt gevonden op de bodem van een zak paprika chips?

Zeg eens eerlijk: hoe vaak ben jij opnieuw begonnen? 1 keer, 2 keer, of zoals ik, een keer of ontelbaar? Zoals ik al eens eerder had geschreven: ik mag graag tot het uiterste gaan…..

1 kilo per  2 weken

Vaak genoeg heb ik al geprobeerd om in korte tijd, veel kilo’s te verliezen. En nog vaker, kwamen de kilo’s er net zo hard weer aan. Maar nu gaat het dus lekker volgens plan. Niet te snel, niet te veel willen, eigen valkuilen vermijden en op een prettige manier werken aan conditie en gezondheid.

Ik ben dan ook heel blij dat het onder begeleiding van Rik en Inge nu de goede kant op gaat. In de afgelopen 10 weken ben ik 5 kilo kwijt geraakt en voel ik me een stuk fitter dan aan het begin.

Dus: we gaan gewoon stug door! Ik hou me vast aan het plan en werk hard aan mezelf.

Op naar de volgende 5 kilo!

 

 

 

 

related posts

Author post

Maarten 15 november 2016

view all post by

Leave a comment

Duthler Personal Training krijgt van haar klanten gemiddeld een 9.5/10 gebaseerd op 15 stemmen (Bekijk reviews)