Ouderen aan het sporten

Naar mate u ouder wordt zult u merken dat sommige dingen niet zo goed meer lukken als toen u nog een paar jaar jonger was. Hele normale dingen in het dagelijks leven, zoals trappen en de badrand, zijn obstakels geworden. Het kan zijn dat u zich hierdoor onveilig voelt.

Voordelen van personal training voor u

Gelukkig is hiervoor een oplossing: door middel van Personal Training kunt u uw spieren versterken en uw conditie verbeteren. Zo vergroot u uw zelfvertrouwen en zelfredzaamheid in onverwachtse situaties, waardoor u zorgeloos kunt genieten van de mooie dingen in het leven. Hoe gaat dat in zijn werk? Bij Duthler Personal training stellen we samen met u, een persoonlijk trainingsschema voor u op. Hierbij staan uw lichamelijke gesteldheid en uw persoonlijke doelen centraal. Mocht u een blessure hebben of eventuele lichamelijke beperkingen, dan is dat geen probleem, uw training wordt volledig op maat voor u verzorgd.

Tijdens de trainingen doen we oefeningen die gericht zijn op uw dagelijkse bezigheden. Zo staan stabiliteit, flexibiliteit en valpreventie centraal. Op deze manier heeft u niet alleen snel profijt van uw Personal Training in het dagelijks leven, maar ook zult u merken dat uw lichamelijke conditie erop vooruit gaat. Sport en beweging is voor iedereen goed, het bevordert de fysieke conditie. Zo is gebleken dat mensen die regelmatig sporten, sneller herstellen van een operatie. Mocht u een operatie in het vooruitzicht hebben, dan is sporten met een van onze Personal Trainers dus zeker een goed idee! Hier kort nog enkele van de belangrijkste voordelen van personal training voor u:

  • Blijf flexibel en voorkom dat alledaagse zaken obstakels worden
  • Blijf fit en gezond, dit zorgt er niet alleen voor dat uw leven fijner wordt maar ook langer
  • Verbeter uw conditie, zodat u nog kunt genieten van een wandeling van uw kinderen en kleinkinderen
  • Herstel sneller van blessures en voorkom blessures in de toekomst

Het is een fabel dat sporten alleen voor jonge mensen is, ook u kunt fit en gezond zijn. Onze Personal Trainers houden u goed in de gaten, zodat het risico op een blessure zo klein mogelijk is. Zo kunt ook u genieten van beweging! Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gewoon eens contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

 

related posts

Author post

info@vandongen-online.nl 15 maart 2017

view all post by

Leave a comment

Duthler Personal Training krijgt van haar klanten gemiddeld een 9.5/10 gebaseerd op 15 stemmen (Bekijk reviews)