Personal training met een groep

Als je graag gemotiveerd wordt door mensen om je heen, is Personal Training in groepsverband misschien wel de perfecte oplossing voor jou. Bij Duthler Personal Training werken we in kleine groepjes bestaande uit mensen met ongeveer dezelfde doelen. Hierdoor kun je elkaar motiveren om je doelen te bereiken, maar wel onder begeleiding van een Personal Trainer. Hij of zij zorgt ervoor dat jullie de opdrachten goed uitvoert, zodat je geen blessures oploopt.

Toch zijn de kosten van trainen met een Personal Trainer lager dan gewoonlijk, omdat je deze deelt met je groepsgenoten. Ook word je niet alleen gemotiveerd door je trainer, maar ook door je groepsgenoten! Dit levert extra motivatie op om net een stapje extra te zetten, zo wordt het bijvoorbeeld makkelijker om af te vallen. Als je in groepsverband traint, train je op vaste tijdstippen in de week. Dit zorgt voor routine en het is een extra stok achter de deur, om te zorgen dat je blijft gaan en je je abonnement niet na een maand weer opzegt.

Trainen met collega’s, vrienden of familie

Uit onderzoek blijkt dat mensen die door hun omgeving aangemoedigd worden, hun trainingsschema langer volhouden. Natuurlijk is het fijn als de mensen om je heen je aanmoedigen, maar het is nog veel beter als zij met dezelfde doelen bezig zijn als jij! Als jullie verschillende niveaus hebben is dat geen probleem. Voor iedereen wordt een programma op maat gemaakt. Zo kunnen jullie samen trainen, terwijl jullie aan jullie eigen programma werken. Daarnaast is samen sporten ook een stuk gezelliger dan alleen! Het is een manier om nieuwe contacten te leggen, of om contacten te behouden door elkaar op een vast moment in de week weer te zien. Samen sporten met je collega’s, vrienden of familieleden, het is allemaal mogelijk bij Duthler Personal Training.

Heb je interesse of wil je gewoon eens uitproberen hoe het is om met een Personal Trainer te werken? Schrijf je dan in voor een gratis proefles!

related posts

Author post

info@vandongen-online.nl 28 maart 2017

view all post by

Leave a comment

Duthler Personal Training krijgt van haar klanten gemiddeld een 9.5/10 gebaseerd op 15 stemmen (Bekijk reviews)