Gewicht verliezen werkt anders bij vrouwen

Er zijn verschillende redenen om aan personal training te doen. Zo kan het zo zijn dat u het liefst in alle privacy traint, u een specifieke blessure heeft waar aandacht aan besteed moet worden of juist voor een heel specifiek doel traint. Misschien vindt u het fijn om gemotiveerd te worden door uw eigen trainer. In al deze gevallen is Personal Training ideaal voor u.

Waarom speciaal voor vrouwen?

Duthler Personal Training biedt Personal Training specifiek voor vrouwen. Ten eerste omdat veel vrouwen een beetje een schrikbeeld hebben van Personal Training. Velen denken dat bij Personal Training er een trainer naast u staat te schreeuwen tot u er bij neervalt. Niets is minder waar: bij Duthler Personal Training staan u, uw doelen en uw grenzen centraal. Ten tweede bieden we speciale Personal Training voor vrouwen om fysieke redenen. Het vrouwelijk lichaam ziet er anders uit en het werkt ook anders dan het mannelijk lichaam. Vrouwen slaan op een andere plek vet op en bouwen minder spiermassa op dan mannen. Daarom moet het vrouwelijk lichaam ook op een andere manier getraind worden.

Waarom krachttraining?

Veel vrouwen hebben hele specifieke doelen. De een wil afvallen, de ander wil graag werken aan haar buik of billen, een derde wil graag meer kracht in haar armen. Om deze doelen te bereiken is krachttraining perfect. U wordt sterker van krachttraining. Vaak is alleen cardio training niet genoeg om strakker in uw vel te komen te zitten, ook hiervoor is krachttraining nodig. Een bijkomend voordeel is dat u met krachttraining spiermassa opbouwt, spieren verbranden meer calorieën dan vet, wat betekent dat als u meer spiermassa heeft, u ook meer calorieën verbrandt als u niet aan het sporten bent. Ook als u een blessure heeft is het zaak om aan krachttraining te doen, want getrainde spieren zijn minder gevoelig voor blessures.

Waarom Personal Training?

Het is niet niks om te beginnen met krachttraining. Niet alleen kan een Personal Trainer u de juiste oefeningen voor u uitzoeken, ook kan een Personal Trainer u begeleiden in de uitvoering van de oefeningen, zodat u blessures voorkomt. Bij Duthler Personal Training gaan we ervan uit dat iedereen anders is. Niet alleen functioneert ieder lichaam anders, maar verschillende mensen hebben verschillende doelen en een verschillende hoeveelheid tijd te besteden om die doelen te bereiken. Dankzij uw Personal trainer kunt u gericht trainen om uw doelen te bereiken. Of u nou een gespierd lichaam wilt, of juist uw vrouwelijke rondingen wil benadrukken, wij stellen een fitnessplan op zodat u kunt trainen voor het lichaam dat u wilt!

related posts

Author post

info@vandongen-online.nl 6 maart 2017

view all post by

Leave a comment

Duthler Personal Training krijgt van haar klanten gemiddeld een 9.5/10 gebaseerd op 15 stemmen (Bekijk reviews)