Herstellen na blessure

Bent u herstellende van een sportblessure en wilt u graag weer gaan sporten? Het is lastig om weer te beginnen. Aan de ene kant is het belangrijk om wel weer aan de slag te gaan, maar aan de andere kant wilt u uw blessure natuurlijk niet erger maken! Laat u zich niet tegenhouden door uw blessure, een personal trainer is de perfecte oplossing. Een personal trainer kijkt samen met u naar uw blessure, uw conditie, uw mogelijkheden en uw doelen. Samen wordt er een plan opgesteld, om u zo snel mogelijk weer op de been te krijgen.

Andere fysieke klachten

Niet alleen bij blessures is een personal trainer een uitkomst. Ook als u herstellende bent van een operatie, of als u langdurig ziek geweest bent kan een personal trainer u helpen om weer fit te worden. Ook als u een operatie in het vooruitzicht heeft kan trainen met een personal trainer een goede manier van voorbereiding zijn: uit onderzoek is gebleken dat mensen die regelmatig sporten, over het algemeen sneller herstellen van een operatie dan mensen die dat niet doen.

De trainingen

Tijdens de trainingen zelf is uw eigen gevoel het aller belangrijkst: alleen u kunt aanvoelen of u aan het trainen bent, of dat u over uw grenzen heen gaat. Het is voor ons erg belangrijk dat u naar uw lichaam luistert en dat u zich op uw gemak voelt, zodat u durft aan te geven op het moment dat u ergens last van krijgt. Dan kan uw personal trainer hier uw training op aanpassen, om een optimaal resultaat te bereiken. Wij begrijpen dat een blessure soms erg frustrerend kan zijn. Daarom wordt er tijdens de uitvoering gefocust op wat er wel lukt in plaats van op wat nog niet lukt. Deze positieve aanmoediging werkt erg motiverend en u zult merken dat u uw doelen rustig aan bereikt.

Bij Duthler Personal Training staat u centraal. Samen werken we om uw doelen te bereiken!

related posts

Author post

info@vandongen-online.nl 27 februari 2017

view all post by

Leave a comment

Duthler Personal Training krijgt van haar klanten gemiddeld een 9.5/10 gebaseerd op 15 stemmen (Bekijk reviews)