Student Personal Trainer

Als student sporten met een personal trainer, is dat wel interessant? Sporten onder begeleiding van een personal trainer heeft veel voordelen, mocht je er nog niet bekend mee zijn raden we je het aan om onze blog artikelen over afvallen met een Personal Trainer en waarom een personal trainer eens te lezen. In deze artikelen vertellen we uitgebreid wat de grote voordelen zijn van sporten onder begeleiding van een PT’er.

Als student zijnde vraag je je wellicht af, is een personal trainer niet veel te prijzig voor mij? En heb ik er echt profijt van? In dit artikel nemen we je graag mee in deze vragen.

De kans is groot dat jij, vergeleken met anderen, wat meer tijd overhoudt in de week. Dat biedt je de absolute vrijheid om een trainingsschema op te (laten) stellen dat past bij jouw flexibiliteit. Wil je deze week op maandag en woensdag sporten, maar volgende week op dinsdag en donderdag? Dat is gewoon mogelijk. Een flexibel schema hoeft geen probleem te zijn voor je resultaten, zolang je maar rekening houdt met het aantal work-outs per week en de wijze waarop je deze uitvoert.

Het sporten onder begeleiding van een personal trainer is nou eenmaal prijziger dan “gewoon sporten” bij de sportschool. Maar ook bij een personal trainer is er de mogelijkheid om de kosten wat te drukken. Zo kan je sporten in groepsverband, dit is vaak goedkoper dan één-op-één sporten.

Hoe haal je met een personal trainer optimaal resultaat? Een personal trainer kijkt naar verschillende factoren die jouw resultaten zullen beïnvloeden. Zo is het van groot belang dat je goed en effectief sport, gezonde voeding binnenkrijgt en je gemotiveerd bent en blijft. Voordat je bij Duthler Personal Training aan de slag gaat wordt er een persoonlijk plan voor je opgesteld, in dit plan wordt je huidige situatie, je doel en het pad er naartoe opgenomen.

related posts

Author post

info@vandongen-online.nl 19 december 2016

view all post by

Leave a comment

Duthler Personal Training krijgt van haar klanten gemiddeld een 9.5/10 gebaseerd op 15 stemmen (Bekijk reviews)